Članska kartica je hkrati kartica ugodnosti in popustov

Vsi sindikati, združeni v Konfederacijo sindikatov Slovenije KSS, smo pripravili članske kartice za člane sindikatov.
Ena stran kartice je univerzalna in izkazuje pridruženost konfederaciji, druga stran je personalna stran sindikata in člana.

Kartice bodo poimenske, opremljene s črtno kodo. Z njimi bo možno izkazati aktivno članstvo in uveljaviti koriščenje popustov na cene, naročnine in/ali storitve pri izbranih ponudnikih, s katerimi je konfederacija sklenila pogodbe.

Hkrati s karticami izide tudi brezplačnik Delavski glas, v katerem se bomo bomo predstavili posamezni sindikati konfederacije in predstavljeni bodo tudi vsi ponudniki popustov in ugodnosti, s katerimi je konfederacija sklenila pogodbe. Glasilo bomo poslali vsem članom po pošti, na voljo bo pa tudi na postajališčih, in nekaterih večjih bencinskih in avtomehaničnih servisih.

Glasilu bo priložena tudi prijavnica konfederacije za včlanitev, na kateri lahko interesenti izberejo posamezen sindikat v katerega se želijo včlaniti.