Za koga, za voznike!

PODPORA SINDIKALNI SVOBODI V SLOVENSKI VOJSKI
    PODPORA PREDSEDNIKU SINDIKATA VOJAKOV SLOVENIJE, GVIDU NOVAKU
    JAVNA OBSODBA PREGONA SINDIKALISTA

V Sindikatu poklicnih voznikov Slovenije - SPVS, ostro obsojamo politično motivirano gonjo proti sindikalnemu zaupniku, poizkuse kršenja in omejevanja sindikalnih svoboščin in rušenje sindikalne svobode nasploh.

Preberi več
  • Zimski odri - ponovno

Zimski odri, podesti, snežne rampe - kakorkoli jih že imenujemo - kolikokrat smo že pisali o njih ?!?
    Na koliko naslovov smo že pošiljali dopise, pozive ?!?
    Zima trka na vrata in če imajo tokrat meteorologi prav, bo snežnih padavin menda veliko. Pa tudi če jih ne bo. Bolje da odri stojijo, četudi ne bo veliko snega, kakor, da odrov ni - človeško življenje je neprecenljivo. Neopravičljivo, nedopustno je samo pomislit na kalkulacijo ali se odri "splačajo" ali ne, ali imamo denar zanje ali ne - če bo en sam voznik polomljen ali umrl, ker bo padel s prikolice, če bo en sam človek poškodovan ali celo umrl, ker se mu bo led sesul na vozilo je to nesprejemljiva cena, ki neskončno presega vrednost postavitve stotine odrov!

Preberi več