Božična akcija

Božična akcija

 

Bližajo se praznični dnevi. Želimo si, da bi jih vsi vozniki preživeli doma, med svojimi dragimi, v družbi prijateljev. Pa vemo, da žal, tole ne bo mogoče...

Imamo takšno delo in živimo v takšnih časih, da veliko praznikov pride in mine, ko smo poklicni vozniki daleč zdoma.

Decembrski prazniki, so prazniki, ko naj bi se družina zbrala skupaj. Veliko voznikom se vožnja ne izteče tako, da bi se lahko vrnili domov in tako praznične dni preživljajo sami, daleč od doma in svojih dragih. Že lani smo izvedli božično akcijo obdarovanja in bili sami presenečeni nad odzivom. Obdarili smo voznike iz Rusije, Poljske, Romunije, Turčije, Češke, Slovaške in še iz kakšne države. Kljub temu, da smo govorili različne jezike in da ne praznujemo vsi istih praznikov, smo tem voznikom pripravili neverjetno veselje in marsikateremu izvabili celo solze iz oči.

Da bi našim poklicnim kolegom iz tujine, ki bodo čez božične in novoletne praznične dni obtičali na počivališčih v Sloveniji, izkazali majhno pozornost in pripravili vsaj malo veselja, jim bomo razdelili skromna darilca. Tako bomo tudi letos, tako kot lani, spekli domače kekse, v paketke bomo dodali pa tudi drobna uporabna darilca.

Upamo, da bomo uspeli pripraviti čimveč paketkov in seveda obiskati čim več počivališč.  Upamo pa tudi, da bo na počivališčih, voznikov, obsojenih na bivakiranje čez praznike, čim manj. Predvidoma bomo delili v petek 25. decembra.

Vnaprej se zahvaljujemo vsem, ki nam bodo pomagali, tako pri peki piškotov, kakor pri zbiranju darilc in seveda pri delitvi.


Ekipa SPVS

Andrej Šega, predsednik
Karina Ditz, sekretarka, 040 203 735
Davorin Petauer, predsednik NO


Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.