Aktivacija spletne strani in druge novosti

Nabralo se je nekaj dogodkov in sprememb.

Odprli smo nov račun na Delavski hranilnici, uvedli spletno bančništvo in plačila preko trajnika. Najkasneje s koncem meseca bomo račun na Novi KBM zaprli in preusmerili vse poslovanje na Delavsko hranilnico. Vsi člani boste dobili tudi pisno obvestilo.

Aktivirali smo prijave preko spleta. Lahko se včlanite s plačilom preko delodajalca, ali individualno, tako, da plačujete članarino preko trajnika.

S koncem meseca novembra bomo uvedli članske izkaznice, ki bodo hkrati tudi kartice ugodnosti in popustov. seznam ugodnosti in popustov bo objavljen v brezplačnem glasilu Delavski glas, ki ga bomo izdali konec meseca. Članom ga bomo poslali po pošti, glasilo bo na voljo tudi na bencinskih servisih, postajališčih in servisnih delavnicah.

Počasi se pripravljamo na božično akcijo obdarovanja voznikov, ki bodo čez božične praznike obtičali na naših postajališčih.

Toliko na kratko.
Vsem našim članom kakor tudi vsem ostalim poklicnim voznikom želimo varno vožnjo, 7 3

Karina Ditz
sekretarka SPVS